О чем пишут спамеры. Ежедневная подборка свежего спама. Выделяем и комментируем ключевые моменты, чем нас пытаются "зацепить".

четверг, 24 сентября 2009 г.

Пропозиція прибуткового франчайзингу

Торгова марка «New-York-Street-Pizza» — це мережа кафе-піцерій «швидкого обслуговування» (fast-service). Завдяки використанню власних рецептур і технологій (know-how) за період з 2001р. ми створили високорентабельний бізнес:

• прибуток — від 40% від обсягу продажів;
• період окупності — від 12 місяців;
• кількість персоналу — від 16 чоловік.

Для подальшого розвитку мережі ми пропонуємо ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О. відкрити піцерію під ТМ «New-York-Street-Pizza» на умовах франчайзингу. Ви отримаєте готовий високоприбутковий бізнес, ексклюзивне право використання нашої торгової марки в регіоні і весь пакет технологічної документації при повному збереженні Вашої юридичної та економічної самостійності, що надасть Вам ряд істотних переваг над конкурентами.

Для досягнення Вами реального успіху ми надамо:

• допомогу в складанні бізнес-документації з врахуванням нашого досвіду;
• допомогу при виборі приміщення і розробці його дизайну з використанням запатентованих елементів фірмового стилю, в розробці будівельного проекту;
• вичерпні інструкції з щоденної роботи пі церії;
• професійну підготовку і стажування персоналу;
• встановлення й обслуговування власного комп'ютерного програмного комплексу;
• рекламні акції по залученню покупців, безкоштовне постачання супровідної реклами, рекламу на нашому Web-сайті;
• рецепти та технологію приготування основних страв;
• всебічну оперативну підтримку з нашої сторони на всіх етапах роботи, постійний обмін досвідом і рецептурами новинок асортименту;
• допомогу в підборі, постачанні і сервісному обслуговуванні обладнання;
• систему постачання основних і специфічних продуктів;

Таким чином, Ви, відкриваючи свою справу і використовуючи унікальні і перевірені часом методи роботи, вкладаєте свідомо менший капітал в порівнянні з індивідуальним відкриттям власного підприємства. В результаті, це дає реальну можливість отримувати стабільний прибуток.

Пропонуємо необхідні початкові дані про мережу «New-York-Street-Pizza»

Вимоги до приміщення:

Статус

Окремо збудовані будівлі; не підвальні приміщення, 1 поверх з входом з центральної вулиці, орендовані приміщення в супермаркетах з активним відвідуванням, великі вікна вздовж фасаду, можливість переоблаштування фасаду; приміщення повинні відповідати санітарним та пожежним нормам.
Площа

Від 120 м², просторі приміщення з можливістю перепланування, висота стелі не нижче 2,70 м.

Розташування

Центральна частина міста з населенням від 50 тис., місця з активним рухом пішоходів, наявність поблизу банків, офісів фірм, вищих та спеціальних навчальних закладів; приміщення супермаркетів; бажана наявність місця для паркування автомобілів, місця для облаштування літнього майданчика; можливість переоблаштування фасаду.

Комунікації

Можливість забезпечити споживання до 60 кВт (реальне споживання в залежності від багатьох чинників близько 40 кВт), можливість відведення витяжної вентиляції, відведення каналізації; необхідна наявність стаціонарного водопостачання.

* можливе обговорення відхилень від наших вимог при загальній оцінці рентабельності.

Початкові інвестиції:
від 150000$ (в залежності від площі і стану приміщення)

Початкові інвестиції включають в себе:

• затвердження в інстанціях проектної документації;
• будівельно-ремонтні роботи;
• закупівля, монтаж і налагодження обладнання.
Початковий франчайзинговий внесок:
• оплата за франшизу;
• оплата за право використання товарного знаку, рецептів та технологій.

Витрати на відрядження наших спеціалістів по встановленню та налагодженню обладнання.
Навчання та стажування персоналу піцерії, здійснення будівельного нагляду, проживання на час навчання та відкриття піцерії.

Сервісна щомісячна винагорода (роялті):

Сервісна щомісячна винагорода Роялті становить 2% від доходу (починає виплачуватися після відкриття піцерії), інших платежів нема, мінімальний термін дії договору — 5 років (безкоштовне продовження терміну дії договору).

м. Львів, вул. І. Франка, 50/9 тел./факс: +38 (032) 260 19 43 www.pizza-nys.com.ua
office@pizza-nys.com.ua
Увага! Даний електронний лист є комерційною пропозицією та адресований на взяту із відкритих джерел електронну адресу ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.. Лист не підпадає під визначення СПАМ, повністю відповідає потребам Постанови КМУ № 720 від 09.08.2005 р. та ст. 33 Закону України «Про телекомунікації».

Комментариев нет:

Отправить комментарий