О чем пишут спамеры. Ежедневная подборка свежего спама. Выделяем и комментируем ключевые моменты, чем нас пытаются "зацепить".

воскресенье, 20 декабря 2009 г.

Пропозиція ВАТ "Ощадбанк" для ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.



Шановні колеги, ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.!

Сьогодні перед населенням України як ніколи гостро стоїть питання про збереження та примноження своїх заощаджень. Постійні коливання курсів валют, зниження цін на нерухомість, існуючі проблеми в банківській системі примушують досить обачно та виважено підходити до розміщення коштів.

ВАТ «Ощадбанк» пропонує Вам один з найменш ризикованих інструментів інвестування — купівлю банківських та дорогоцінних металів у вигляді зливків та монет!

Серед багатьох переваг такого кроку — фінансова надійність Ощадбанку, гарантована державою, і той факт, що ціна на дорогоцінні метали, зокрема золото, стабільно зростає протягом останніх років. Завдяки розгалуженій мережі відділень Банку процес купівлі є зручним і доступним, а асортимент зливків та монет приємно здивує Вас.

Крім того, придбані банківські метали Ви зможете розмістити на поточному або депозитному рахунку та отримати додатковий прибуток, залишити їх на відповідальне зберігання в банку, провести їх експертну оцінку, тощо.

У Вас виникає питання щодо вибору подарунку колегам, бізнес-партнерам, близьким або рідним? ВАТ «Ощадбанк» готовий запропонувати Вам монети, вироблені із дорогоцінних металів від всесвітньо відомих монетних дворів! Такий подарунок стане не тільки приємною несподіванкою, а й доброю нагодою для заощадження коштів.

Додаткову інформацію щодо переліку банківських послуг, асортименту і тематики монет, вироблених із дорогоцінних металів, Ви можете отримати на офіційній Інтернет-сторінці банку за адресою: oschadnybank.com.

При необхідності фахівці банку нададуть Вам професійну консультацію щодо інвестування в банківські метали залежно від Ваших потреб та можливостей, а також забезпечать їх продаж за найбільш привабливими цінами!

Чекаємо на Вас!

Додаткову інформацію Ви зможете отримати за телефоном:
(044) 2478654, (044) 2478471
E-mail: KondratenkoEV@oschadnybank.com

З повагою та надією на співпрацю
ВАТ «Ощадбанк»

--
Увага! Даний електронний лист є комерційною пропозицією та адресований на взяту із відкритих джерел електронну адресу ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.. Лист не підпадає під визначення СПАМ, повністю відповідає потребам Постанови КМУ № 720 від 09.08.2005 р. та ст. 33 Закону України «Про телекомунікації».

Комментариев нет:

Отправить комментарий