О чем пишут спамеры. Ежедневная подборка свежего спама. Выделяем и комментируем ключевые моменты, чем нас пытаются "зацепить".

среда, 30 сентября 2009 г.

Упаковка √ ближче до улюблeних kлieнтiв

Упаковка - ближче до улюблених клieнтiв

У Кiровоградi довгоочiкувана подiя - вiдкрилося представництво фiрми ТОВ "IВК Технiка".

За двадцять два роки роботи на ринку пакувальних матерiалiв продукцiя компанii "iВК Технiка" привернула увагу не тiльки великих заводiв, а й представникiв малого та середнього бiзнесу. За цей час харкiвська фiрма встигла вiдкрити своi представництва у багатьох мiстах Украiни - Киeвi, Донецьку, Днiпропетровську, Запорiжжi, Одесi, Львовi. Цiei подii чекали i численнi кiровоградськi клieнти. Вiдтепер замовити та отримати товар можна за адресою: м. Кiровоград, вул.. Джерельна, 69. За детальною iнформацieю звертайтеся за телефоном: ,8 (0522) ' - 35-77--58', або на сайтi

Насамперед продукцiя фiрми вiдома полiпропiленовими пакувальними стрiчками. Так само, у асортиментi фiрми e практично повний перелiк продукцii для упаковки. Металевi стрiчки, ПЕТ стрiчки, пакувальна стретч плiвка, скотч, iнструмент та обладнання - у нас ви знайдете все.

Чудовим попитом не тiльки в Украiнi, а й за кордоном (краiни СНД, EС, США та Канада) користуeться оригiнальнi стрiчковi прилади "МУЛ". Своeю зручнiстю пiд час пакування вони пiдкорили клieнтiв бiльше нiж у тридцяти краiнах свiту.

Неабиякою популярнiстю користуються i харчовi плiвки-стретч та термозбiжни плiвки, зручнiсть яких кожен з нас вiдчув пiд час купiвлi продуктiв у супермаркетах.

Полiстирольний термоформувальний лист виробництва компанii задовольнить вимоги i сучасних високошвидкiсних лiнiй, i унiверсальних формувальних машин.

Вся продукцiя фiрми сертифiкована та безпечна для контакту iз харчовими продуктами, що пiдтверджено аналiзами Державноi санiтарно-гiгieнiчноi експертизи.

Разом iз якiстю продукцiя фiрми заволiкаe клieнтiв помiрними цiнами та швидкою доставкою. До того ж, на все обладнання та iнструменти покупцi обов"язково отримають гарантiйне та пiслягарантiйне обслуговування. А всi пакувальнi процеси, укомплектованi обладнанням компанii, забезпечаться витратними матерiалами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий