О чем пишут спамеры. Ежедневная подборка свежего спама. Выделяем и комментируем ключевые моменты, чем нас пытаются "зацепить".

пятница, 25 сентября 2009 г.

Для ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.

Безкоштовна інформація про ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О. в бізнес-каталозі України
Пропонуємо Вам скористатися безкоштовною можливістю розміщення інформації про ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О. у нашому всеукраїнському бізнес-проектіhttp://www.vse-tut.com.ua, що створений для оптимізації складного пошуку Вашої фірми серед мільйонів інших, а отже, для того щоб Вас побачили!
Відомо, що через пошукові системи та каталоги потрапляє на Ваш сайт саме та цільова аудиторія користувачів, більшість з якої стає потенційними клієнтами. Тому, обов´язково розмістіть інформацію про Ваш сайт в Каталозі сайтів Вас не тільки побачать, а й стануть споживачами Ваших послуг чи продукції. Це теж безкоштовно!
Для того, щоб утвердити себе лідерами ринку, піднімаючи свій рейтинг у пошуковиках, важливим є процес обміну чи отримання прямих посилань на Ваш сайт через Каталог посилань, що ви на даний час зможете зробити безкоштовно.
Реклама на сайті http://www.vse-tut.com.ua:
Крім реєстрації Вашої фірми в бізнес-каталозі підприємств та каталозі сайтів, для досягнення максимального ефекту (Вас гарантовано побачать всі відвідувачі сайту!), Ви можете розмістити рекламу Вашого підприємства, включаючи статті, рекламні банери та ін.
Якщо Вас цікавлять ліфти та ескалатори від виробників, завітайте на сайт http://tehportal.com.ua, де Ви зможете отримати максимально повну та обширну інформацію й замовити обладнання.
Не забувайте, що інтернет як найпотужніше та найдоступніше джерело інформації стає одним із найефективнішим способів як заявити про себе, а, отже, — знайти покупця, так і отримати необхідну інформацію, товари чи послуги, а отже, придбати продукцію.
Увага! Даний електронний лист є комерційною пропозицією та адресований на взяту із відкритих джерел електронну адресу ЕЛЕКТРА МАГАЗИН СПД-ФО ФОРТУНАТОВ А.О.. Лист не підпадає під визначення СПАМ, повністю відповідає потребам Постанови КМУ № 720 від 09.08.2005 р. та ст. 33 Закону України «Про телекомунікації».

Комментариев нет:

Отправить комментарий